Your address will show here +12 34 56 78

ONLINE MARKETING CONSULTANT


Meer klanten halen uit je website?

  • Text Hover
Dit zijn de 3 MUSTS die je moet weten over Online Marketing:
(En oja, via de website van mijn bedrijf Djinq help ik je graag verder!)
1: Mobielgebruik!

In 2017 is volgens onderzoek van Statista het aantal zoekopdrachten via Google met 60% gedaan via de telefoon. Dit betekent dat méér bezoekers je website via de telefoon zien dan via de laptop of desktop!

2: Waar begint de bezoeker?

Uit onderzoek van Gardner (2017) blijkt dat 93% van de internetgebruikers begint bij Google. Hiervan ontvangen de eerste 3 bedrijven die bovenaan de zoekresultaten komen meer dan 70% van de clicks!

3: De beste aanpak

Bepaal je positionering (strategie) → Vertaal naar de website → Pas SEO hierop aan met doordachte zoekwoordonderzoek → Creëer content om traffic te genereren → Optimalisatie, Analyse & Bijsturing

Waarom Online Marketing consultant?

In 2005 ontwikkelde ik websites wat na 3 jaar is uitgebreid met online marketing. Hierdoor kunnen klanten o.a beter scoren in Google en bovenaan de zoekresultaten komen. Resultaat? Meer bezoekers > meer klanten > meer omzet

Na mijn studie heb ik Djinq voortgezet, omdat ik graag flexibel werk als online marketing consultant vanuit waar dan ook ter wereld. Dit combineer ik parttime met mijn eigen ondernemingen. Altijd en overal bereikbaar om de online doelen van klanten te overtreffen. 

Ben je zelf opzoek naar een zelfstandig online marketeer voor je organisatie? 

Met mijn planmatige aanpak kan ik in korte tijd een actieplan gereed hebben waar we samen mee aan de slag kunnen.

  • Text Hover

Jouw onderneming online naar een hoger niveau tillen?